Εγχώριο Φλερτ – Κριτική


“Βρες ΣΗΜΕΡΑ κιόλας ταίρια στην περιοχή σου!”


Με Μια Ματιά

✔️ Μοναδικός αλγόριθμος που σου βρίσκει ταίρια στην περιοχή σου 

✔️ Παράδεισος για τους άντρες, μεγάλος αριθμός γυναικείων προφίλ

✔️ Πολύ όμορφο design, εύχρηστη σελίδα

❌ Δεν προσφέρεται αν ψάχνεις μια σοβαρή σχέση

❌ Τα προφίλ δεν έχουν πολύ λεπτομέρεια, αυτό που μετράει κυρίως είναι η τοποθεσία σου

Βαθμολογία

9.9/10

Το νέο απολύτως Ελληνικό site γνωριμιών που ήρθε για να μείνει

Στο χώρο των διαδικτυακών γνωριμιών, υπάρχουν πολλά είδη σελίδων. Άλλες επικεντρώνονται στην εμφάνιση των χρηστών και άλλες στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα. Το Εγχώριο Φλερτ όμως φέρνει τη νέα τάση που έχει αρχίσει να ανεβαίνει στο εξωτερικό και φέρνει στην Ελλάδα τις γνωριμίες με βάση την περιοχή σου! Είναι η ιδανική σελίδα αν δεν έχεις ΚΑΜΙΑ όρεξη να συνομιλείς με άτομα που βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Πρόθεση των δημιουργών του είναι να εξασφαλίσουν σύντομα, εύκολα ραντεβού μεταξύ των χρηστών σε κάθε γωνιά της χώρας.

Γιατί πρέπει να κάνεις εγγραφή στο Εγχώριο Φλερτ ΤΩΡΑ

Όπως πάντα, η ομάδα του TopDatingSitesNow έκανε την έρευνά της και σου παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της σελίδας γνωριμιών. Αρχικά, θα στενοχωρήσω τις straight γυναίκες που μας διαβάζουν, αλλά η σελίδα αυτή προσφέρεται πολύ περισσότερο αν είσαι άνδρας, αφού ο αριθμός των γυναικείων προφίλ είναι (αυτή τη στιγμή) πολλαπλάσιος των ανδρικών. Θα πρότεινα στους άνδρες να τρέξουν να κάνουν εγγραφή, πριν τα δεδομένα αλλάξουν! 

Παράλληλα το design και η γενικότερη αίσθηση της σελίδας είναι εξαιρετική, και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από κολοσσούς του είδους στο εξωτερικό. Με άλλα λόγια είναι ιδανικό αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο χώρο των διαδικτυακών γνωριμιών.

Το κλίμα μεταξύ των μελών είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και χαλαρό και πραγματικά νιώσαμε πολύ όμορφα που μπήκαμε έστω και για λίγο στην “κοινωνία” του Εγχώριου Φλερτ, για τις ανάγκες αυτές τις κριτικής.

Πάμε να δούμε και με μια ματιά τα (λίγα) αρνητικά που παρατηρήσαμε: Γενικότερα το Εγχώριο Φλερτ δεν σου ταιριάζει σαν σελίδα γνωριμιών αν ψάχνεσαι για κάτι σοβαρό. Τα προφίλ δεν είναι ιδιαίτερα λεπτομερή, το κλίμα είναι χαλαρό και οι περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται για περιστασιακές γνωριμίες. Το πιο σημαντικό στοιχείο που επηρεάζει τα ταίρια που θα βρεις είναι η τοποθεσία σου και δεν υπάρχουν πολύ εξελιγμένα φίλτρα αναζήτησης. Κάτι τέτοιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει να κάνει το Εγχώριο Φλερτ, η αλήθεια είναι όμως ότι ίσως δεν ταιριάζει στα γούστα όλων.

Τελικό Συμπέρασμα

Πρωτοποριακή σελίδα για τα ελληνικά δεδομένα, που είναι ιδανική αν έχεις κουραστεί τις γνωριμίες και το φλερτ με ανθρώπους που είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις ποτέ από κοντά. Στο Εγχώριο Φλερτ τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ιδιαίτερα αν είσαι άντρας, αφού η πλειοψηφία των προφίλ είναι γυναίκες. Ίσως η κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.