Οι γυναίκες σε αυτό το Site Γνωριμιών ξέρουν ακριβώς τι ψάχνουν. Θα ανταπεξέλθεις στην πρόκληση;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΛΕΡΤ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αν δεν είσαι πρωτάρης στο online dating, ίσως να μην είναι και η πρώτη φορά που ακούς για το Σε Προκαλώ. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες γνωριμιών στη χώρα μας, παρά το νεαρό της ηλικίας της, που τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να σπάσει τα κοντέρ σε εγγραφές και να γίνει το Νο.1 στέκι για τις ώριμες, ελεύθερες γυναίκες που ψάχνουν κάτι πιο “πικάντικο” στη ζωή τους!

Και επειδή σε ακούμε ήδη να ρωτάς “Μα καλά, τόσα νέα sites γνωριμιών έχουν βγει, τί κάνει το Σε Προκαλώ να ξεχωρίζει;”, εδώ είμαστε για να σου απαντήσουμε. Αρχικά το ότι νέα sites γνωριμιών ξεπηδούν συνεχώς δεν τα κάνει αυτόματα και αποτελεσματικά! Εν πάσει περιπτώσει, είτε το έχεις ακουστά είτε όχι, καιρός να μάθεις τι είναι αυτό που κάνει το Σε Προκαλώ να έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας:

Σε ρωτάμε εμείς, λοιπόν. Με τόσα χαρακτηριστικά (και είναι μόνο μερικά από αυτά), ακόμα πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το Σε Προκαλώ; Ξανασκέψου το. Και όταν το σκεφτείς, θυμήσου ότι δεν έχει αλλάξει καν ακόμα την πολιτική της Δωρεάν Εγγραφής.

Αν έτρεξες να πατήσεις το κουμπί της Δωρεάν Εγγραφής, έχεις ήδη καταλάβει ότι δε χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Παρ’όλα αυτά, επειδή σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που κάνουν δεύτερες σκέψεις, ας ρίξουμε μια ματιά στα 2 πράγματα που μας άρεσαν εμάς περισσότερο και δε βρήκαμε σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.

   1.  Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα πλέον στο online dating, μπορούμε να πούμε με σιγουριά το εξής: Δεν έχεις ξαναδεί τόσες πολλές έμπειρες (35+) και “παιχνιδιάρες” γυναίκες μαζεμένες σε ένα μέρος, την ίδια στιγμή. Εύκολα θα το παρομοιάζαμε με ένα online bachelor party ειδικά στημένο για εσένα που βαρέθηκες να ασχολείσαι με νέες και άπειρες κοπέλες.

    2. Τα μέλη παραμένουν πιστά στη φιλοσοφία της “πρόκλησης” όπως άλλωστε αφήνει να εννοηθεί και το όνομα του site. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν το μοναδικό site γνωριμιών που δοκιμάσαμε και (προς έκπληξή μας) βλέπαμε τις γυναίκες να στέλνουν το πρώτο μήνυμα! Πραγματικά, δεν υπάρχει αλλού κάτι τέτοιο! Το άγχος της πρώτης ατάκας, ο φόβος μην είσαι πολύ απότομος και άλλα τέτοια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ Σε Προκαλώ!

Δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την ευκολία χρήσης και τις αμέτρητες δυνατότητες του site. Ως παλιοί στο χώρο του online dating, η ομάδα πίσω από το Σε Προκαλώ έχει φροντίσει ώστε να μη σου λείψει τίποτα, από πανεύκολη εγγραφή και στήσιμο προφίλ μέχρι φίλτρα αναζήτησης, chat rooms, live chat, κ.τ.λ.

Φυσικά, το Σε Προκαλώ σου κρύβει και πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις που δε θα σου αποκαλύψουμε εμείς τώρα. Φρόντισε να τις ανακαλύψεις μόνος σου πατώντας απλά το κουμπί της Δωρεάν Εγγραφής. Κάνε μας περήφανους…