Ώριμες, έμπειρες και ελεύθερες γυναίκες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαζεμένες σε ένα site. Τί άλλο θες;

ΑΝ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ONLINE CHAT, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!

Αν δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς για online dating, σίγουρα δεν είναι και η πρώτη φορά που ακούς για το Εγχώριο Φλερτ. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες γνωριμιών στη χώρα μας, από τους πρώτους και καλύτερους του είδους και με μια κοινότητα από χρήστες που συνεχώς μεγαλώνει.

Και επειδή σε ακούμε ήδη να ρωτάς “Μα καλά, τόσα νέα sites γνωριμιών έχουν βγει, πάλι με το Εγχώριο Φλερτ θα ασχολούμαστε;”, εδώ είμαστε για να σου απαντήσουμε. Αρχικά το ότι νέα sites γνωριμιών ξεπηδούν συνεχώς δεν τα κάνει αυτόματα και αποτελεσματικά! Εν πάσει περιπτώσει, είτε το έχεις ακουστά είτε όχι, καιρός να μάθεις τι είναι αυτό που κάνει το Εγχώριο Φλερτ να ξεχωρίζει:

Σε ρωτάμε εμείς, λοιπόν. Με τόσα χαρακτηριστικά (και είναι μόνο μερικά από αυτά), ακόμα πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το Εγχώριο Φλερτ; Ξανασκέψου το. Και όταν το σκεφτείς, θυμήσου ότι δεν έχει αλλάξει καν ακόμα την πολιτική της Δωρεάν Εγγραφής.

Αν έτρεξες να πατήσεις το κουμπί της Δωρεάν Εγγραφής, έχεις ήδη καταλάβει ότι δε χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Παρ’όλα αυτά, επειδή σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που κάνουν δεύτερες σκέψεις, ας ρίξουμε μια ματιά στα 2 πράγματα που μας άρεσαν εμάς περισσότερο και δε βρήκαμε σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.

   1.  Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα πλέον στο online dating, μπορούμε να πούμε με σιγουριά το εξής: Δεν έχεις ξαναδεί τόσες πολλές έμπειρες (35+) και “παιχνιδιάρες” γυναίκες μαζεμένες σε ένα μέρος, την ίδια στιγμή. Εύκολα θα το παρομοιάζαμε με ένα online bachelor party ειδικά στημένο για εσένα που βαρέθηκες να ασχολείσαι με νέες και άπειρες κοπέλες.

    2. Το Εγχώριο Φλερτ και πάλι ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου όσον αφορά την ποικιλία στις περιοχές από όπου προέρχονται τα μέλη του. Κυριολεκτικά, υπάρχουν ενεργοί χρήστες από όλες τις μεριές της Ελλάδας, όχι μόνο την Αθήνα! Φυσικά οι Αθηναίες είναι η πλειοψηφία, αλλά δε σταματάει εκεί όπως πολλά άλλα sites. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι υπάρχει σα φιλοσοφία από όταν ξεκίνησε το Εγχώριο Φλερτ και του βγάζουμε το καπέλο. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, θα το έλεγαν Αθηναϊκό Φλερτ…

Δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την ευκολία χρήσης και τις αμέτρητες δυνατότητες του site. Ως παλιοί στο χώρο του online dating, η ομάδα πίσω από το Εγχώριο Φλερτ έχει φροντίσει ώστε να μη σου λείψει τίποτα, από πανεύκολη εγγραφή και στήσιμο προφίλ μέχρι φίλτρα αναζήτησης, chat rooms, live chat, κ.τ.λ.

Φυσικά, το Εγχώριο Φλερτ σου κρύβει και πολλές εκπλήξεις που δε θα σου αποκαλύψουμε εμείς τώρα. Φρόντισε να τις ανακαλύψεις μόνος σου πατώντας απλά το κουμπί της Δωρεάν Εγγραφής.