Ψάχνεσαι για μεγαλύτερη γυναίκα; Σου αποκαλύπτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά για να τη ρίξεις!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι οι ώριμες γυναίκες είναι το απόλυτο αντικείμενο του πόθου για τους περισσότερους άνδρες εκεί έξω, είτε μικρούς είτε μεγάλους. Δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από το φλερτ με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, ξέρει και πως να στο πει και πιθανότατα έχει εμπειρία σε πράγματα που δεν είχες καν φανταστεί! Νόμιζες πως οι γυναίκες αυτές είναι είδος προς εξαφάνιση; Λάθος! Απλά δεν ψάχνεις σωστά! Ή για να το πω αλλιώς, δεν έχεις μπει ακόμα στο Χωρίς Δεσμεύσεις.

Το να γνωρίσεις μια ώριμη γυναικάρα είναι ταυτόχρονα ευχή και κατάρα. Ευχή για τους ευνόητους λόγους. Είναι και κατάρα όμως γιατί έχει χρόνια εμπειρία στο πως παίζεται το παιχνίδι και αν δεν προσέξεις μπορεί να την ξενερώσεις και να χάσεις την ευκαιρία σου. Αν ταυτίζεσαι με αυτό το φόβο, ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά κολπάκια για να γίνεις ΕΣΥ ο κυρίαρχος στο παιχνίδι της.

Καταρχήν, για να ρίξεις μια Milf πρέπει πρώτα να τη βρεις και για να τη βρεις πρέπει να ψάξεις στο σωστό μέρος. Οι έμπειρες γυναίκες έχουν καταλάβει ότι δε θα βρουν αυτό που θέλουν στα μπαρ και έχουν στραφεί προς τις online γνωριμίες. Εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα, πιο άνετα, πιο άμεσα και υπάρχει μεγάλη γκάμα πιθανών συντρόφων για να βρουν τη “λεία” τους. Και όπως είπα και πριν, στην Ελλάδα φαίνεται ότι οι περισσότερες έχουν στήσει καρτέρι στο Χωρίς Δεσμεύσεις.

Αν θέλεις να γίνεις μέλος μιας απελευθερωμένης κοινότητας που αποτελείται κατά 60% από ώριμες, παιχνιδιάρες γυναίκες, σταμάτα ό,τι κάνεις και εγγράψου εντελώς δωρεάν στο Χωρίς Δεσμεύσεις. Σου εγγυόμαστε ότι αν δε βρεις εκεί μέσα μια γυναίκα που θα σε ενθουσιάσει, πρέπει να ξανακοιτάξεις τα γούστα σου γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη βάση προφίλ από Milfs εκεί έξω!

Έστω ότι τη βρίσκεις. Περνάμε στην επίθεση, σωστά; Πάλι λάθος! Μην το παίζεις κυρίαρχος εκεί που δε σε παίρνει. Τουλάχιστον όχι από την πρώτη στιγμή. Οι ώριμες γυναίκες ψάχνουν πάντα αυτόν που θα τις κάνει να νιώσουν νέες και σέξι αλλά θα αναγνωρίσει και την εμπειρία τους. Δώσε λοιπόν στη συνομιλήτριά σου το τιμόνι και να είσαι σίγουρος ότι η συζήτηση θα πάρει γρήγορα το σωστό δρόμο. Σύντομα θα σου δώσει το χώρο να μπεις στη θέση του οδηγού και να την απογειώσεις!

Πολύ σημαντικό – για όλες τις περιπτώσεις – αλλά κυρίως όταν στην άλλη μεριά του chat σου υπάρχει μια ώριμη γυναίκα. Σκέψου πριν μιλήσεις. Το Χωρίς Δεσμεύσεις σου προσφέρει πολλές διαφορετικές λειτουργίες για chat (chat rooms, private μηνύματα, τυχαία αντιστοίχιση κλπ) οπότε κοίτα να το εκμεταλλευτείς! Μην τους θυμίζεις συνέχεια ότι είναι μεγαλύτερες από σένα γιατί τις κάνει απόμακρες. Παίξε το παιχνίδι τους και δείξε γιατί η γνωριμία μαζί σου είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν! Να είσαι ειλικρινής λοιπόν, γιατί με την εμπειρία που έχουν θα σε καταλάβουν στο λεπτό αν αρχίσεις τα ψέματα.

Σου άφησα το κερασάκι για το τέλος. 1 πράγμα  που είναι και σύνοψη όλων των παραπάνω και η επίγευση που πρέπει να κρατήσεις πριν βγεις για κυνήγι Milf. 

 Μην μιλάς υπερβολικά πολύ – μην πας και στο άλλο άκρο του “καθόλου”. Με άλλα λόγια, πάρε στο chat την πρωτοβουλία που αντιλαμβάνεσαι ότι σου επιτρέπει η συνομιλήτριά σου. Θα της αρέσει αυτό…

Γενικά, αν νόμιζες ότι το να αποκτήσεις εμπειρίες με ώριμες γυναίκες ήταν εύκολο, ξανασκέψου το! Είναι δύσκολο αλλά το αποτέλεσμα αξίζει το χρόνο σου, πίστεψέ με. Κάνε την αρχή με μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή στο Χωρίς Δεσμεύσεις και γίνε ΕΣΥ το αντικείμενο του πόθου της γυναικάρας που πάντα ονειρευόσουν να ρίξεις.