Σχετικά με εμάς

Ο στόχος μας:

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια δίκαιη και ακριβή περιγραφή των δημοφιλέστερων dating sites. Αυτό το καταφέρνουμε γράφοντας κριτικές, μαζεύοντας πραγματικές απόψεις και εμπειρίες από διάφορα τέτοια sites και προσφέροντας tips και πληροφορίες για όλα τα dating sites και τα τελευταία νέα. Και το καλύτερο; Παρέχουμε τα πάντα δωρεάν.

Ιδανικά, θέλουμε να σε βοηθήσουμε να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση για το site που θα ήθελες να εγγραφείς.

Τι κάνουμε;

Κάνουμε εγγραφή και χρησιμοποιούμε κάθε dating site που θα δεις στο site μας και στη συνέχεια γράφουμε μια κριτική για το καθένα. Ταυτόχρονα, δουλεύουμε πολύ στενά με τις ίδιες τις εταιρείες του dating για να μαζέψουμε πληροφορίες που αφορούν τα ποσά των συνδρομών και τον αριθμό των χρηστών στο καθένα. Αυτή η πληροφορία συνήθως δεν είναι διαθέσιμη για άτομα που δεν έχουν εγγραφεί στο κάθε site!

Λαμβάνοντας υπόψιν τους παρακάτω παράγοντες:

– Χαρακτηριστικά

– Αξιοπιστία

– Ασφάλεια

– Ευκολία στη χρήση

– Εξυπηρέτηση πελατών

κατατάσσουμε τα sites σύμφωνα με το μέσο όρο της βαθμολογίας τους. Σου ζητάμε επίσης να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου εμπειρίες σε αυτά τα sites και να μας ενημερώσεις αν είχες μια όμορφη εμπειρία ή αν αντιμετώπισες προβλήματα. Λειτουργώντας ομαδικά γινόμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις επιπλέον πληροφορίες για να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για τον εαυτό μας.:

Τι δεν κάνουμε;

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις ακολουθώντας τις συμβουλές μας. Η εύρεση της σωστής σχέσης, φιλίας ή χαλαρής γνωριμίας εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, μερικούς από τους οποίους δε μπορούμε να ελέγξουμε. Προσφέρουμε tips και βοήθεια στην αναζήτησή σου. Δεν προσφέρουμε λύσεις, φίλους και συζύγους!

Καλή Τύχη!